Kosmose jutud ja värki
18. märts 2019
High Five, 2 Paari!
2. apr. 2019
Show all

Tuult tiibadesse, Mari & Mairo

The Gäng

Möödunud nädalavahetuse kõige meeldejäävam õhtu oli kahtlemata laupäev. Mari & Mairo eriüritus. Korraldasime neile “Tuult tiibadesse” peo ja ehkki nad lahkuvad alles 15.aprillil siis ega pidu ju saab veel mitu laupäeva pidada 😉 Siinkohal tuleb meelde kohe Kadri ärasaatmine Austraaliasse keda saatsime ära vist umbes täpselt pool aastat.

Finaallaud 

M&M üritus oli igatahes meeleolukas kus puhta töö tegi Pokkeri-Prilli-Raini. Tal õnnestus turniirilt välja lüüa mõlemad bounty’d ning flipiga võita ära ka turniir. Tänu sellele sai ta pileti meie suve suursündmusele – 2 Paari Maraton 2019.

The winner

Mairol 14.koht & Maril 2.koht. Ehk siis totalisaatori võitis Mairo puhul Tarmo & Mari puhul Volvo. Ja need kes pakkusid, et Mari saab parema koha siis hästi tehtud, sest nii oli ka loomulikult. Nende seast loosisime välja ühe õnneliku kelleks oli Nele. Kõigile kolmele väike auhind ka baaris ees ootamas. Turniiril oli esmakordselt 2 Paari ajaloos KAKS boonuskätt ja oi kuidas hullati – QT & JJ.

Bounty’d oma boonuskätega

Mari kühveldas oma boonuskäega korralikult nuppe ka (pea 40k) ja sellega oli turniir suht tehtud ka. Turniiri vahepeale sai tehtud ka M&M väljakutseid kus peategelased said valida abilisi. Nagu Rax ütles tabavalt, et see kes tema oma tiimi valis, siis see võitis ka. Viktoriiniküsimustega sai 5k-seid välja jagatud hullupööra.

Kas keegi mäletab mitu patsi on Mairol?

Hõbedane Mari

 

Aga muidu neljapäeval ja reedel olid etapi viimased turniirid ning NN-l võitis nii turniiri kui ka etapi Markko. Reedese turniiri võitis Rainer, kes oli nii rõõmus, nii rõõmus, sest ta on käinud mängimas suht algusest peale ja see oli tema täiesti e-si-me-ne võit 2 Paaris. Maratoni pileti võitis Regi 😉 kes kingib selle ilmselgetel põhjusetel tiitlikaitsjale ehk Robile. Ühtlasi tähendab see seda, et sel nädalal algavad uued etapid. Neljapäeval on sel korral 3 turniirist koosnev etapp ehk siis 3 turniiri parim mängija saab pileti meie Suurele Sünnipäevaturniirile. Maratoni etapp koosneb ikka viiest turniirist.

 

Saskus on ka tüdrukud on üldtabeli mõttes ikka ees otsas ehk siis top4 kohta nende päralt. Ja tuletan meelde, et saskus muutsime sel korral Meistri tiitli välja andmist. Meistriks saab sel korral läbi põneva finaali ja finaali pääsevad edetabeli top4. Jürka on ka lõpuks ja õnneks tagasi, et kõik on täpselt nii nagu peab. Turniiri sel korral võitis Villu, hõbe Big G & pronks Paul.

PS! 2 Paari tähistab laupäeval, 13.aprillil sünnipäeva ning oodatud on kõikkkkk meie vanad, uued ja praegused sõbrad. Kell 14 algab Sasku Sünnipäevaturniir kuhu ootame mängima kindla paarilisega. Kokku 5 partiid, ülelöömisega. Kuna meil on kindlasti vaja et turniir kestaks ca 4 tundi siis komplekteerime võistlejate paarid ära hiljemalt reedeks, 12.aprilliks. Samuti on juba enne turniiri teada kes kellega millal mängib. Hetkel oma osaluse kinnitanud (osavõtt 5 eur per kärss) 1. Imre & Pulk, 2. Andre & Kaupo ning 3. Big G & Robi. Pokkerisõbrad on ka oodatud saskut mängima, sest sasku turniir saab läbi selleks ajaks kui algab meie Sünnipäevaturniir. Nii et hakake aga kirja panema, mõnikord ikka tark tormab ka.

NB! Sel nädalal toimub ka meil eriüritus – Bounty turniir: Viska Viis kus bounty külalisteks lausa 5 mängijat. Meie esindustiim selle aasta Eesti Meistrivõistlusel: Priit H (kapten), Raiko, Rax, Rivo & Eku. Lisaks pokkerile ka juurde tulesid ja vilesid. Samuti paneme neile vastu oma tiimid ning selgitame turniiri parima tiimi. On erinevad boonuskäes, boonusauhinnad jne. High 5!

 

PS! Nagu aru olete vast saanud siis Meistrikas on järgmisel laupäeval, ja hakkab jooksma siis üle nädala. Meistrika kuupäevad on paika pandud aasta alguses ja üleval ürituse all. Võimalik, et sisse tuleb veel muudatusi..2 Paari jätab õiguse 😉 Ja pühapäeviti toimub Meisrikas pühapäeviti.

 

Kohtume neljapäeval!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X