Pujaki & ding dong song
11. märts 2019
Tuult tiibadesse, Mari & Mairo
26. märts 2019
Show all

Kosmose jutud ja värki

Neliku neljapäeva finaallaud

Neljapäev oli timm kaardimänguõhtu. Nagu ikka need neliku neljapäevad. Uus mängija Ramir hittis ikka üheksatega neliku ka, nii et jälle üks parem pokkerimängija juures, sest auhinnaks vana hea pokkeriraamat. Boonuskäeks K3 ja põrandale sai rada sisse joostud, et Mardile muudkui lisanuppe tuua. Ise võitsin ka boonuskäega mega „poti“ tehes (enda meelest) hero calli Kaupsi vastu. Sellega arvasin, et turna tehtud ka ja võit purgis aga headsupis oli Maksim ikka tugevam (kes ei oleks headsupis minust tugevam muidugi 😉 ).

2 x 200k “nuppu”

Neli lätlast külastasid ka meid, kes olid tulnud esmaspäeval Pärnu ja tahtsid kolmapäeva õhtul tagasi koju minna, aga kuna me avame ju alles neljapäeval, siis jäid ikka üheks lisaõhtuks veel. Neljapäevase turniiriga seoses siis järgmine turniir on teise etapi viimane ehk et lisapunktid täitsa saadaval. Tule vaid kohale ja nopi üles. Nii hullu punktiskoori enam ei saa kui 5 turnat tagasi aga siiski siiski! Turniiri võitjale sel korral ka pilet meie Suurele Sünnipäevaturniirile, 13.aprillil. Tuleb tulla, ma ütlen!

Kosmose kutid & mutid

Reedel oli boonuskäeks A4 ja kui ma õigesti mäletan siis vaid üks kord võideti sellega, tuleb välja ikka nii et mida kehvem boonuskäsi, seda rohkem lisanuppe korjatakse. Turniir ise oli lõbus, sest Kosmose-Mart lõbustas meid oma seiklustega minevikust 😉 Järgmine Maratoni turniir on etapi viimane ja ka siin saab lisapunkte ning selgub mängija kes hitib pileti meie suve kõigeeee ägedamale üritusele – 2 Paari Maraton 2019.

 

Saskus oli ka kõvasti actionit ja tuleb välja, et sasku on ka ikka karmide meeste mäng. Aga ära tegid hoopis tüdrukud, teise turniiri järjest võitis Kati Ma ja hetkel on lugulaul selline, et sasku üldtabelit juhivad naised. Kõik neli esimest kohta on girl poweri päralt!

 

Laupäeva öine naistekas

Laupäev oli Meistrika päralt, kohal viisakad 21 mängijat ning Eku siin korraldab mingit ajalugu, sest JÄLLE võitis. Viiest turniirist 3 on tema päralt. Selgusid ka meie esimese etapi top5 mängijat kes siis saavad järgmised viis turniiri vähe paremini hullata, sest lisanupud soolas. Top5 olid Eku, Gertrud, Priit H, Aigor & Timo. Vallu sai ka muidu sama palju punkte kui Timo aga siin läheb mängu kohtade paremus ning Timol läks laupäeval veitsa paremini. Nii, et it is how it is 😉 Juhin ka tähelepanu, et nüüd hakkab Meistrikas veitsa teise graafikuga jooksma, ehk et järgmine turniir on laupäeval, 6.aprillil.

 

NB! Järgmised kaks laupäeva toimuvad meil eriüritused: sel laupäeval Mairo & Mari ärasaatmispidu ning järgmisel laupäeval bounty turniir: Viska Viis. Nii et jätkame samal lõbusal lainel ja ootame teid külla.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X