Peaasi et märts ei arva et ta jaanuar on
6. märts 2019
Kosmose jutud ja värki
18. märts 2019
Show all

Pujaki & ding dong song

Naisteka nädalavahetus

 

Võtame nädalavahetuse taas kokku ja kui hästi lühidalt seda teha siis nagu Vardo ütles: Pujaki!

 

NN võitja Allan oma emandatega

 

Neljapäeval hititi ikka nelikuid ka kaks korda – Jarmo QQ & Henri 55. Boonuskäeks oli Q5 ja enim skooris sellega Markko: 3 võitu neljast.  Ja siis ju käis üle piiika aja Allan mängimas. Kui järgi olime neljakesi, Allan, mina, Kaupo ja Markko, siis suured stäkid läksid allini ehk Allanil QQ, Kaupol KK ja Markkol 44. Ma veel jõudsin käbens mainida, et minu meelest võiks võtta kõige suurem stäkk et siis ma hopsti headsupis. Nii läks ka, Q lauda ja saime Lulluga mängida kahekesi mõned käed kuniks ta sai taas QQ ja Q lauda sai, ja nagu öeldakse siis the rest is history.

 

Sasku lõbus seltskond

 

Reedel tähistasime naistepäeva. Imre tuli terve sületäie Vana-Tallinna kommikarpidega ning Lemps tulpide sülemiga.  Saskus võidutses Kati Ma kes oli nii parim naismängija kui ka turniiri võitja. Nii et täitsa naistepäeva hõng oli üleval. Saskus selgus ka etapi võitja, Lemps, kes phms siis tuli, nägi ja võitis.

 

Shotid kõigile! Ja nii mitu ringi 😉 

 

Pokkeris oli boonuskäeks naistepäeva puhul Q8 ja Triinuga koos andsime poistele viisaka võistluse. Turniir polnud jõudnud veel alatagi kui Marek hakkas shoti ralliga pihta (kõik kes tahtsid, need said ka), nii et suht lõbusalt läks see naistekas sel korral.

 

Ding dong song

 

Laupäeval oli Coolbeti eri ja kui alguses tundus et tuleb selline rahulik õhtu siis… Saime uue naismängija, see tähendab et veitsa pidime ikka seebitama ka aga no kus sa ikka oma elu esimest live turniiri teed kui mitte 2 Paaris. Ja kuna algul oli tal traditsiooniline 2 Paari algaja/uue mängija kaardijooks siis leppisime meie omavahel kokku et võitja on nagunii otsustatud, nüüd ülejäänud selgitavad teist kohta välja. Aga algaja õnn sel korral ei pidanud, Raido lammutas (eks ta pole ka jupp aega käinud, et see läheb uue mängija õnne alla kirja). Eriti lammutas muidugi boonuskäega milleks oli 57 ning muudkui kahmas aga lisanuppe. Kuniks headsup’ini, seal vedas see boonuskäsi teda alt ning võidu napsas endale Tarmo. No ja siis tuli lõbus seltskond baari, märksõnadeks Vana-Tallinn ja BJ, 90ndad & Günther ning tants kestis hommikuni. Alari isegi hüppas läbi (nüüd öösi) ja kuna ta oli Grandi turniiri värske hõbe siis ei pääsenud temagi shottide välja tegemisest.

 

PS! Saabuv nädalavahetus:

  • Reede algab uus sasku etapp.
  • Laupäeval Meistrika esimese etapi viimane turniir. Top5-le 22 eur OlyBeti piletid ja lisanupud järgnevaks viieks turniiriks. Ja punktid vastavalt mängijate arvule, nii et traditsiooniline: Saagu meid palju! Pane ka tähele et Meistrika turniiride muster veitsa muutub, ei ole päris üle nädala sama graafikuga. Tsekka kodukat või FB üritust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X