You get your chips your way, I’ll get my chips mine
10. veebr. 2019
EMV Team Challenge 2019
22. veebr. 2019
Show all

The beautiful thing about poker is that everybody thinks they can play

Hei! Blogi pealkiri on täitsa tõsijutt. Isegi mul on sekka tulnud tunne, et nagu isegi oskan aga noh…eks te kõik olete ju minuga mänginud 😉

 

Tagurpidi Hannes, Neliku Neljapäeva I etapi võitja (ajaloolised 46 punkti ühe võiduga) 

 

Eelmine nädalavahetus oli korralikult sumisev. Taas. Hakkas rajult loomulikult neljapäevaga pihta. Ma ei saagi aru mis värk nende neljapäevadega on aga no ikka täitsa legendaarsed. Kuna oli etapi viimane turniir siis olid boonuspunktid mängijate arvu põhjal pluss topelt, mis andis võitjale näiteks 46 punkti. See on ikka üüratult palju. Nii et vedas kõigil kes kohal olid ja eriti neil kes finaallauas punkte skoorisid. Edaspidi  see punktisüsteem muutub, et ei oleks liiga suuri kääre sees aga etapi viimased turniirid tulevad siiski suurema punktiskooriga. Et põnevust oleks lõpuni välja. Sõbrapäeva neliku neljapäeva turniiri võitis Hannes K, kes ühtlasi sai ka tänu sellele pileti meie Suurele Sünnipäevaturniirile. Coolbet pani ka esimest korda meie juures auhinnad välja ehk et meil uus sõps juures 😉 Järgmine Coolbeti eriturniiri toimub juba sel laupäeval, kell 19 00.

 

Jürka toodud sõpside tort mis läks käiku nii kärmelt et kui pilti tegin siis oli jupp vaid alles

 

Reedel toimus Jänni Reede. Sasku turniir sai juurde uusi tutikaid mängijaid. Näiteks esimest korda tuli mängima minu onu. Kati trumpas selle kohe üle oma isaga. Imrel oli kaval plaan Jürkale natuke naltsi teha ja see isegi täitsa toimis. Peaaegu. Turniiri võitis Indrek. Ka Maratoni eri turniiril oli viimane etapi turniir mis oli peaaegu lõpuni välja põnev sest Maratoni piletile jahtijaid olid, Raxil pinge langes kui nö võitlustulle jäime vaid meie ja siis hakkas hullamine pihta ka. Ühesõnaga järgmine Maratonil osaleja on teada ja selleks on Rax. NB! Maratoniga seoses et pileteid saab juba täitsa osta ja mida varem ostad, seda suurem võimalus maratonil startida oma lemmik numbri alt. PS! Sõbrapäeval puhul näiteks kingiti (osteti esimene) pilet. Minu meelest super kink ju. Nüüd näiteks on tulemas EV sünnipäeva ja Naistepäev, et kui teil kingiideedest puudus, siis maratoni pilet on täitsa okei variant.

 

Meistrika finaallaud

 

Laupäeval oli kolmas Meistrikas. Suures osas möödus see Madise sünkari tähe all. Lisaks sellele sai Madis ka täitsa edukalt kondiitrikooli lõpetamisega hakkama, sest 2 suurt kringlit läksid nagu niuhti. Nagu ka Vana-Tallinn. Seda läks vaat et rohkemgi, siuvilks. Meil on nüüd rahvusvahelised püsikliendid, sest eelmine nädal käis kõik õhtud mängimas ka leedukas. Justas ütles et puhtalt 2 Paari pärast tuleb varsti Pärnu tagasi. Oma osa võis muidugi olla sellel jutul ka Vana-Tallinnal ;).Veab muidugi, et ise nii kaugelt ei pea kohale tulema! Nii et näeme juba neljapäeval.

NB! Kõikide turniiride tulemused üleval kodukal.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X