Kui tahad ikka turniiri võita siis pead “koheminemahakkama”
28. jaan. 2019
The beautiful thing about poker is that everybody thinks they can play
19. veebr. 2019
Show all

You get your chips your way, I’ll get my chips mine

Tsau 2 paarikad! Te olete super toredad. Vahepealsed turniirid on olnud ikka mõnusalt hea vibe’ga. Ja väga meeldib ka see, et meile on tulnud juurde uusi noori mängijaid. Värsket verd ju ikka vaja. On kust võtta ja kuhu anda 😉

 

Sasku sarja aasta esimene etapp on tehtud ja selle võitis Imre. Kokku käis mängimas 19 erinevat saskutajat ja puhas rõõm on tüdrukuid ka palju esindatud. Suur tervitus läheb meie sasku top5-le mängijale – Imre, Jürka, Inger, Kati ja Itile kes käisid kõik turniirid kohal. Ja kuna me päris muudatusteta ei saa ju, siis tuleb teisel etapil sisse natuke särtsu ja vürtsi. Toimuvad Karvase, Jänni & Redeli Reeded kus siis vastavalt reede teemale saab lisapunkte. Lisaks on nüüd nii et iga turniiri viimane partii tuleb topeltpunktidega, seda selleks et põnevust ja mängulusti jätkuks lõpuni välja.

 

Neliku Neljapäevad. Need legendaarsed. Tegime eelmisel neljapäeval ka osalejate rekordi, kohe lausa nii et korraks jäi isegi toole puudu. NN finaalis on hetkel juba Ragnar, Henri, Kevin & Valmar. Saabuv neljapäev on Sõbrapäev, nii et lisame juurde veel veitsa üllatusi ning kuna tegemist etapi viimase turniiriga siis punkte saab mängijate arvu järgi pluss topelt. Nii et kui meid saab palju (võiks ju) siis võib tabelis nii mõndagi juhtuda. Ühtlasi selgub ka järgmine 2 Paari Suure Sünnipäevaturniiri pileti võitja. NB! Kõik tulemused kodukal väljas ka.

 

Reedel toimub Maratoni eri ja ka seal on etapi viimane turniir kus selgub kolmas mängija kes võidab endale pileti 2 Paari Maratoni 2019 suurturniirile. Ja ka seal tuleb hullamist ja värki sest punktid samamoodi mängijate arvu põhjal pluss topelt. Laupäeval meie kolmas Meistrikas kus hetkel liidripositsioonil Raivo. Eilne laupäeva turniir oli mõnusalt rahulik, ent auhinnaks oli lisaks tavapärasele ka suurepärane „reis“ mind koju viia,  ja selle au sai endale Valmar (9&5) R 😉

 

Ses suhtes et ees on ootamas täiesti põnev nädal millega tegelt juba alustame teisipäeval. Et siis 2 Paarikate turniir, algusega kell 19 00. Freezout formaadis. Turniir vaid 2 Paarikatele, et kui Sa veel meie kinnises grupis pole siis anna mulle teada ja lisan Su sinna. Mõnusat pühapäeva Sulle ja varsti juba näeme. Ja mängime!

PS! Special thanks Gertrudile ja Triinule. Ise teate küll miks 😉

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X