Baari esimene nädalavahetus – check, call & allin!
23. jaan. 2019
You get your chips your way, I’ll get my chips mine
10. veebr. 2019
Show all

Kui tahad ikka turniiri võita siis pead “koheminemahakkama”

…ja nii ongi nagu pealkiri ütleb. Works every time. Eelis muidugi sellel kes ennem ütleb ja rohkem seda mõtleb. Nagu reedel Maratoni eri turniiril. Rax ei teadnud üldse alguses kas tulla mängimagi, et ei olnud nagu tuju ja värki. Aga noh kui kohal juba oli siis mis seal ikka, sekka iga tase korra mainida, et ei nüüd ikka koju ära, ja võit ongi käes 😉 Isegi Vuntsi majast sai jagu. Pre-flop viisakas tõste, Vuntsil flopis maja ja Rax riverisse ässadega maja. Reedel oligi üldse põnev turniir, et oli Rax/Rakside tiim, OlyBeti tiim ja Raksil tüdrukute support tiim (pildil). OlyBeti tiimi teeme varsti jälle, sest punaseid pusasid ikka leidub rahval (Hannesel lausa 3), et teeme varsti punase õhtu vmt.

 

Neljapäev oli mõnna nagu ikka. Need Neliku Neljapäevad on ägedaks läinud. Sellised natuke tõsised aga samas ikka meelelahutuslikud ka. Oli ka üks täitsa tutikas mängija kes pokkerilaua sisse õnnistas. Mängimas oli ka Helen üle pika aja. Ja no siis vana hea neljapäeva kaader. Headsupis olid Olav ja Henri ja kuna turniir niii pikk siis sel korral tehti käbens diil ära, nii et otse finaali sai  Henri. Sasku Jürka ütles et kaua me ikka neid Neliku Neljapäevatame, et võiks ka Jänni Reede teha. Täitsa mõtte koht ju.

Laupäev oli selline lebokas turniir „Saturday Live“ ehk et ühekordne turna, ei mingeid punkte, finaale ja muid vidinaid. Auhinnad kohe kätte. Põnevamaks tegi asja see et ei pidanud mängima tavalist holdemi vaid sai ka pineapplit ja omahat mängida. Ja holdemit ka oceaniga (kuues kaart lauda). Pooled mängijatest olid tüdrukud ent auhinnad skoorisid ikka poisid endale – top3 Sander, Mairo & Vunts. Ja siis sai ohtralt tripstrapstrulli mängitud ja muidu laupäevaselt lapatud 😛

Neljapäev siis hakkame taas uue hooga pihta ja see laupäev on Meistrika laupäev!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X