Sasku Maraton märts 2017
9. märts 2017
2 Paari suve hooaja avapauk
5. juuni 2017
Show all

2 Paari tähistab sünnipäeva laupäeval, 8.aprillil!

 

Et siis laupäeval…saame me 8-aastaseks, vägev ju 😉 Kuna nii palju on küsitud ja uuritud ja puuritud siis võtan kärmelt kokku mis meid ees ootama hakkab:

Baari uksed avame kell 16 30. Meil on stiilipidu ka aga nagu alati on see rangelt vabatahtlik 😉 Sel korral peame Pidzhaamapidu ehk siis märksõnadeks pidzhaamad, öösärgid, hommikumantlid, sussid, silmaklapid, kaisukad, padjad, tekid, näomaskid, lokirullid jne. Stiilseimale külalisele väike auhind ka ikka. Samuti valimine peo käigus kõige ägedama Une-Mati & Une-Kati (kolm vooru). Kõik kellel kaasas kaisukad need osalevad ka valimistel kus tuvastame Aasta Kaisuka 2017.

 

Suur Sünnipäevaturniir saab alguse kell 17 00. Algstäkk on 20 000 + 1000 nuppu lisaks kui tehtud eelregamine ja 1000 nuppu veel juurde kui tehtud FB attend. Hiline registreerimine turniirile on 2 tundi ja taseme pikkus 20 minutit. Pausid iga 3 taseme tagant. Auhindadega toetab meid traditsiooniliselt OlyBet. Auhinnad top10-le mängijale. Võitjale auhinnaks äge võidukarikas, EMV Rahvaturniiri pilet väärtuses 50 eur või OlyBet pokkerikohver, OlyBeti pusa, OlyBeti kinkepakend väärtuses 50 eur & 1l kanget kraami koos pikendusjoogiga. Parimale naisele ka boonusauhind – OlyBeti 22 eur Live pilet. Sel turniiril on boonuskäes 2&8 meie sünnipäeva auks et siis kui võidad selle käega saad topeltnuppe.

Ja kui Sa mingil mõjuval põhjusel ei jõua meie Sünnipäevaturniirile siis tasub kohale tulla näiteks kella 20 00ks sest siis pakume torti 😉 ja tegevust jätkub kõigile, nii pokkerimängijatele kui ka teistele. Jooksvalt teeme Spin & Go turniire ning kell 22 00 korraldame ikka „Minute to win it“ mänge ja. Lõbusam turniir „Donkfest“ saab alguse kell 23 00, see turniir on meil juba aastaid traditsiooniliselt sünnipäevakavas. Tegemist naljakama versiooniga pokkeriturniirist – igal tasemel on oma äge kiiks juures!

Sel korral on kavas ka varahommikune pokker ehk siis meie sünnipäev on nagu väike minimaraton 😉 Kell 7 00 korraldame turniiri kas siis unetutele või eriti varajastele ärkajatele. Kohv baari poolt! Freezeout, stäkk 5000 & auhinnaks võitjale Grand Prix Live pilet väärtuses 50 eur.

Öötunnid on kaetud väga hea muusikaga ja öörahu ajal näitame Visa Hinge ka. Et pidu mööduks meeleolukalt on baaris erinevad „une“jookide pakkumised – „Onu Mati kerad“, „Taiwani pardipeer“, „Adios motherf*cker“, „Cowboy c*ck su*ker“ jne.

Ootame!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X