Hola amigos!
7. veebr. 2017
Bounty turniir: Kristi Kirs ja Anti Reinthal
23. veebr. 2017
Show all

Aasta esimesed bounty külalised: Reinar Hallik & Rannar Raap

Ciao tsikid-mikid!

Eelmine nädal algas meil ülivahvalt sest külas käisid kolmapäeval, 8.veebruaril, Pärnu Korvpalliklubi mängijad Reinar Hallik & Rannar Raap. Mõlemad bounty külalised lõi välja Janec & turniiri võitis Sten. Steni võitis muide täpselt aasta tagasi ka. Järgmine aasta korraldame tema auks eriürituse, las siis jääda talle see 8.veebruar ;).

Image may contain: 3 people, people standing and indoor

 

Neljapäeval toimus neljas Dream Team turniir kus selgus meie selle aasta esimene „driimer“ – ja aplausi saatel sai selleks Mart isiklikult. Mardil tuleb nüüd veel usinamalt baaris käia sest…põhjust justkui oleks.

Image may contain: 1 person, sitting and indoor

 

Reedel oli sasku turniiril vaid eliitlaud ja mängiti viksilt viisakalt tunde. OlyBeti turniiri võitis sel korral Martin N kes läks ka tänu sellele veebruarikuu tabelit juhtima. Reede sai tehtud ikka päris mitu noolemängu turniiri kus ilmselgelt võidutsesid algajad oma õnnega ehk siis Eku ja Priit ning sekka ikka vanameister Aigor ka. Ja jutustatud sai palju…kohe hommikuni välja 😉

Laupäeval oli Meistrikas. See vana hea Meistrikas. Nagu ikka põnev, pinev ja lõbus. Finaallauda jõudis pull seltskond. Esimesena langes suht ruttu välja Jorma aga ta oli nii õnnelik oma finaallaua punkti eest et see väga ei morjendanudki teda. Vahepeal sai poistega shoti-poisse tehtud. HU oli igatahes Raiko & Hannese vahel ning puhta töö tegi Jõhker-Hannes. Aga pokkerit sai mängida laupäeval veel päris mitu korda, ühel turniiril isegi neljakordse Eesti meistri Henri Käsperiga. Oli lõbus õhtu, oli, oli!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X