2 Paari Aasta Hitid 2017
31. jaan. 2017
Aasta esimesed bounty külalised: Reinar Hallik & Rannar Raap
15. veebr. 2017
Show all

Hola amigos!

Meie sõbrakuu esimene nädal oli mõnusalt meeleolukas. Saime juurde uusi sõpru, isegi tavapäraselt rohkem tüdrukuid käis mängimas (jee!) ja ei puudunud ka loomad elutoas 😉

Neljapäevase Dream Team turna võitis Mart kes tegelt saabus viimasel hetkel ja mõtles et „donkaks“ ka veidi, heads-up’is oli ta vanameister Vuntsiga ning ilmselgelt kestis HU tunde. Mart pole viimasel ajal enam niii tihti käinud kui kunagi. Mõned aastad tagasi oli ta Hannesega lausa maskott sest veetsid rohkem õhtuid meie juures kui baaridaamid ise 😉 Nüüd on meil DT turnal seis põnev sest neljapäeval toimub esimese etapi viimane turna, topeltpunktidega ning seis on kolmel mängijal suht võrdne. Neljapäeval selgub meie uus 2017a esimene Dream Team liige. PS! Kellel meelest juba läinud milline Mart välja näeb siis see päkapiku mütsiga 😉

Image may contain: 4 people

 

Reedese OlyBeti turniiri võitis valitsev Meister Alari kes oli HU-s Martiniga, ja nagu ta ise tõdes siis oskab ikka hästi „dongata“ küll. Saskus suuri üllatusi ei olnud ning võidutses Imre. Saskuga seoses – märtsi alguses toimuvad Pärnumaal Sasku EMV, seega kõik huvilised on sinna oodatud, rohkem infot loe www.vint.ee lehelt (seal saab muide netis ka saskut mängida) ja enne seda tule harjuta kätt meil. Ikka reedeti, ikka kell 19.

Laupäeval korraldasime eriürituse kus peaauhinnaks Grand Prix Live suurturniiri pilet 17.veebruariks. Turniiri pani kinni  ja meid esindama läheb hr Vunts. Nii et hoiame pöialt et saaks auhinnalise koha. Oleks aeg juba küll. Pühendasime laupäeva ka tüdrukutele ning saime lausa 4 tüdrukut turniiri mängima. Parimaks tüdrukuks osutus Gertrud (4.koht).  Tüdrukute laupäeva plaanime tähistada iga kuu esimesel laupäeval.

Meie kaunitar Ciku toimetab Instagramis 2 Paari kontoga, sealt saate phms otse laivis näha mis toimub, nii et hopsti jälgima meid https://www.instagram.com/2_paari/

Ja sel nädalal jätkame hoogsalt, avame lausa kolmapäeval juba sest toimub aasta esimene bounty turniir kus meie külalisteks on Pärnu Korvapalliklubi mängijad Reinar Hallik & Rannar Raap. Meistrikas on ka laupäeval. Tuleb mõnus nädal, tuleb, tuleb.

Kohtume baaris!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

X